Eszközök felügyelete

A ThinkingHome okosház megoldást nem csak irányításra használhatod, alkalmas eszközeid aktív felügyeletére is.

Kikapcsoltam-e?

Utazás előtt, az utolsó pillanatokban sok dologgal kell foglalkozni. Általában ilyenkor merül fel benned, hogy kikapcsoltad-e, bezártad-e, elpakoltad-e? A nagy áramfelvételű, felügyeletet igénylő fogyasztóidat távolról is ellenőrizheted. Legyen szó a sütőről, főzőlapról. Vagy a széfről!

A ThinkingHome okosház megoldást nem csak irányításra használhatod, alkalmas eszközeid aktív felügyeletére is. Nem kezeli, nem kapcsolja ki/be az eszközt. Csak figyeli annak működését és biztonságot ad.

Okos megoldásainknak hála biztos lehetsz benne, hogy megtettél minden szükséges óvintézkedést, ami a nyugodt nyaraláshoz kell. Vagy csak a kapkodós hétfőd lehet nyugodt azáltal, hogy otthon minden rendben van. Az aktív ellenörző rendszerek számos feladatot el tudnak végezni, nézzünk néhány példát:

 • Konyhai eszközök

  A legtöbb esetben a főzőlap és a sütő kikapcsoltságát szoktátok kérni tőlünk. Rendszerünkkel könnyen tudod figyelni, hogy nem hagytad-e bekapcsolva ezeket az eszközöket.

 • Mosógép

  Sok modern mosógép a felhőn keresztül tudja jelezni amikor végzett. A ThinkingHome felhő nélkül képes üzenetet küldeni, ha befejeződött a mosás. Még akkor sem fog a nedves ruha a gépben maradni, ha az egy másik emeleten van mint ahol épp Te vagy.

 • Nagyszülők sütője

  Sok családban aggodalom, hogy a szülők, nagyszülők életét nem tudják felügyelni. Teljes ellenőrzést mi sem tudunk biztosítani, de egy távoli ThinkingHome rendszer összekötésével meg tudod állapítani, hogy megy-e a sütő és hányan vannak otthon, akik azt felügyelik.

 • Széf

  A széf biztonságot ad, de csak akkor ha bezártad. Helyezz el egy fényérzékelőt a széfben, kapcsolj fel egy villanyt távolról és nézd meg érzékeli-e. Ha nincs fény, akkor nyugodt lehetsz, zárva a széfed.