Oktatás

A rendszered teljes beállítása után sok dolgot a saját kezedbe vehetsz

Az okosház rendszer telepítése során több lépésben kialakítjuk a tökéletesen működő rendszert. Minden beállítást megmutatunk, sőt sok esetben veled együtt végezzük el a konfigurációt. Az első alkalom után már képes leszel magabiztosan működtetni a házat. Minden felhasználót megtanítunk a rendszer használatára, ha kell, együtt telepítjük a mobil alkalmazásokat is.

Még a legkisebbek is könnyen meg tudják tanulni!

Hamarosan képes leszel arra, hogy kisebb módosításokat is elvégezz vagy akár új szabályokat vegyél fel. Később egy új eszköz rendszerbe illesztése is magabiztosan menni fog. A ThinkingHome okosház rendszerre is igaz, hogy lakva ismeri meg az ember. A korai szakaszban még biztos sokszor fogod megnézni a felületet, ellenőrizni a hőmérsékletet, felkapcsolni egy lámpát a telefonoddal. Ekkor születnek a legjobb ötletek és igények is. “Nem lehetne ezt is…?” kérdések merülnek fel, amiket megpróbálunk megválaszolni és megoldani.

Később is

Később az autimatizmusok végzik a dolgokat, a telefonodat szinte soha nem veszed elő, de mi ekkor is ott leszünk mögötted, ha segítségre lenne szükséged.

Kérdésed lenne?

Kérj egy ingyenes, személyes konzultációt és beszéljük át a Te kérdéseidet is!