Jelenlét érzékelés és követés

A gondolkodó otthon reagál a környezetére: Észreveszi ha otthon van valaki és elkezd működni. Figyeli azt is, hogy bizonyos eszközök otthon vannak-e.

Jelenlét érzékelés

Számos ponton tudja megváltoztatni a működési módokat egy jól beállított jelenlétérzékelés. Például ha az egyik felnőtt otthon van, a fény csökkenésekor automatikusan felkapcsolódnak a hangulat világításaid. De ha nyaralni mentél, a fények nem világítják be az üres lakást. Az irodában vagy és ott a telefonod, vagy be van kapcsolva a számítógéped? Kora este a rendszer megfelelő világítást teremt a munkához. Észleli hogy jelen vagy. Automatikusan.

Kocsikulcs a helyén?

Az autók kulcsaira kiemelten szoktunk vigyázni, nehezen és drágán pótolhatóak. De a kapkodásban nem tudsz mindenre gondolni, kieshet szinte bárhol. Erre nyújt megoldást a ThinkingHome eszköz-követés szolgáltatása. Helyezz el egy kis jeladót a kulcskarikádon és bármikor megnézheted, hogy az a közelben van-e? Több ThinkingHome rendszer összekötése esetén azt is láthatod, hogy az irodában hagytad-e a laptopod. A laptoptáska jeladója pontosan jelzi ezt is. Mert még a nagy dolgokat is el tudjuk hagyni!

Buksi kiszökött?

Ha akkora házad van, hogy állandó probléma a “Hol a kutya?”, akkor erre is tudunk megoldást: a nyakörvén helyezz el egy piciny, 9 grammos jeladót, ami pontosan jelezni fogja, hogy házoi kedvenced: az emeleten van, vagy a garázsban vagy a kertben vagy… bármelyik zónában.

Légy otthon!

Kérj egy ingyenes, személyes konzultációt és ötleteljünk a Te fontos dolgaidról is!