Távfelügyelet és mentés

Nem maradsz egyedül, távolról veled vagyunk.

A ThinkingHome egy védett rendszer, a felhőmentesség következtében minden adatod otthon van. De mi a helyzet ha mégis kérdésed lenne? Ez sem jelent problémát! Szinte minden beállítási lehetőséget meg tudunk változtatni távolról is. Természetesen csak akkor ha erre Te megkérsz minket és engedélyezed a belépést.

Ha bármilyen probléma merülne fel vagy csak nem érted, hogy miért működik valami másképp, kérj egy távoli belépést! A te felhatalmazásod alapján belépünk a rendszerbe, megnézzük a szükséges dolgokat, elvégezzük a módosításokat, ha szükséges. Majd kijelentkezés után felhívunk, hogy vond vissza a bejelentkezési lehetőségünket.

A rendszer pontos beállítása több lépésbem, sok óra alatt történik meg. Nem szeretnénk ezt újracsinálni, ha esetleg hardver csere történik. Már a rendszer telepítésekor beállítjuk a rendszeres, napi biztonsági mentést, amely a hajnali órákban készít egy teljes másolatot a rendszeredről. Ez történhet egy helyi számítógépre, a NAS-odra vagy a Google Drive-odba (ebben az esetben a felhő miatt jelszóval védett mentés készül).

A biztonsági mentés az, amire reméljük soha nem lesz szükség. Ugye Te is mented az adataidat a számítógépedről és telefonjaidról?

Legyen mentésed!

Kérj egy ingyenes, személyes konzultációt és ötleteljünk a Te adataidról is!