A világítás a lakás lelke

ThinkingHome otthon-automatizálási rendszert használva a lakásod világítása pontosan a Te igényeidhez igazodik.

Több különböző fényforrás együttes használata teremt igazi hangulatot

Több különböző világítás a hangulat kulcsa

Napjainkban a világítást nem csak azért kapcsoljuk fel, hogy lássunk. Más szabályok szerint használjuk a fényforrásokat, mint elődeink. Sokféle lehetőség kínálkozik, hogy fényárban ússzon a konyha vagy kellemes, lágy hangulatot teremtsünk az esti olvasáshoz. A világítások helyes elhelyezése, fényereje, színhőmérséklete fontos szerepet tölt be, jótékonyan hat a hangulatunkra. És jó hír, hogy a fénytechnikai eszközök jól automatizálhatók!

Modern LED világítások

A fényforrások elhelyezése, a fényirány és a variálhatóság színt visz a mindennapokba. Több világítási megoldás esetén választhatunk: hétköznapokon a hangulatlámpákat kapcsoljuk fel, hétvégén pedig az esti filmhez igazodva a mennyezeti LED világítást használjuk.

A modern LED-es fényforrások költséghatékonyak, velük a korábban úri huncutságnak számító megvilágítási módok már mindenki számára elérhetőek: kép-, polc- és vitrin világítások illetve színes LED háttérvilágítások, amelyek nem csak a nappali megvilágításában játszanak szerepet, de egyben az enteríőr részei is.

A modern LED-es fényforrások költséghatékonyak