A te lakásodnak milyen a hőtani tehetetlensége?

A hét eleji lehülést a lakásban szerda környékén érezzük csak, és a felmelegedés is napokat késik. A hőingadozás pedig maximum három fok. Tényleg van ilyen? Mi lehet ennek az oka?

Hogyan növeld a WiFi felhasználói élményt – 2. rész

A WiFi felhasználói élmény alatt általában azt értjük, hogy az ingatlanban szabadon mozogva, bárhol működjön a mobil eszközünk. De gyakran felmerül az igény hogy a központi routertől messzebb - akár egy másik emeleten - is legyen fix internetes kapcsolat.

Egy Boneco P340 digitális jövője

Többen kérdeztétek, hogy miként alakítunk át hagyományos tárgyakat okos eszközzé. Most hagytunk időt arra, hogy dokumentáljuk a részleteket.

Hogyan növeld a WiFi felhasználói élményt – 1. rész

Már minden lakásban megtalálható, de szinte mindenki panaszkodik rá. Mi az? Hát persze hogy a WiFi! Jó hír, hogy több lehetőségünk van ezen változtatni.

Digitális termosztát okos funkciókkal

Egy összetett telepítés utolsó fázisa az Ariston kazán okosítása és a fali kezelő beüzemelése volt. A kombinált kazánt korábban is termosztáttal vezérelték, átépítése pár percet vett igénybe, külső vezeték nélkül, mindent az eszköz belsejében elhelyezve okosítottuk és kötöttük be egy ThinkingHome rendszerbe.

Karácsonyi fények automatizálása

Sokminden lehet automatikus az otthonodban, szereted is az automatikus világításokat. Az ünnepek közeledtével előkerülnek a hangulat fények, fényfüzérek és gyertya imitációk. Ezeket is jó lenne bekötni a ThinkingHome rendszeredbe? Két lépésben tudjuk ezt megválaszolni.

Elindultunk

Sokat dolgoztunk rajta, hogy formába öntsük mindazt, amit tudunk és szeretünk csinálni. A fejünkben meg volt minden információ, de ezt a weboldalon úgy szerettük volna közzétenni, hogy áttekinthető és objektív legyen.