Elindultunk

Még karácsony előtt összeállt minden, amit a weben szeretnénk közzétenni a ThinkingHome-mal kapcsolatban.

Sokat dolgoztunk rajta, hogy formába öntsük mindazt, amit tudunk és szeretünk csinálni. A fejünkben meg volt minden információ, de ezt a weboldalon úgy szerettük volna közzétenni, hogy áttekinthető és objektív legyen.

Áttekinthetőnek kell lennie, mert a téma szerteágazó, sok szakmár érintünk, sokmindennel foglalkozunk. Mégis meg kell hogy találjátok benne a számotokra fontos dolgokat, az információ-zuhatag helyett struktúrára törekedtünk. Meglátjuk sikerült-e?

Objektívnek kell lennünk. A mai kor marketing gépezetei csodavárásra késztetik az embert. Mindent is szeretnénk, all-in-t mondunk minden megoldásra. Mi ehelyett azt gondoljuk, hogy pontosan kell tudni kiválasztani a valóban szükséges megoldásokat. Lehet csak a lakás egy negyede lesz automatizált, de az pontosan olyan legyen, amilyet szeretnétek!

Természetesen várjuk a véleményeket weboldalunkkal kapcsolatban. Jelezzétek ha valami hiányzik, nem egyértelmű, vagy túl “dús”. És olvasgassátok a híreket, esettanulmányokat. Akkor is tanulhattok belőle, ha még nem készültetek fel a ThinkingHome okosház rendszerre.

Addig is egy kis olvasnivaló…